Warning: Declaration of ThemeSwitcherWidget::update($new_instance) should be compatible with WP_Widget::update($new_instance, $old_instance) in /chroot/home/makework/fogatverseny.hu/html/wp-content/plugins/theme-switcher/theme-switcher.php on line 0 FOGATVERSENY » Blog Archive » A Lázár testvérek ismételtek

sajtájA díjhajtás után a maratonhajtás versenyszámot is a Lázár fivérek nyerték a fábiánsebestyéni Kinizsi Parkban, így az eddigi két versenyszám után is a kettes-, és a négyesfogathajtó mezőny élén állnak.

A szombati versenynapon az egyesfogatok maratonhajtás versenyszámát Kovács Imre nyerte (ROU) 103,79 hibaponttal, megelőzve a legjobb magyar maratonhajtó Kecskeméti Lászlót (108,83), és a szintén magyar Nyúl Katalint (111,57). A kettesfogatok mezőnyében ismét Lázár Vilmos (105,05) bizonyult a legjobbnak, megelőzve a második helyen záró Galambos Nándort (111,54), és a harmadik helyezett Papp Jánost (114,48).
A négyesfogatok versenyében a szombati versenynapon is Lázár Zoltán nyert (122,54), de a második és harmadik helyet is magyar hajtók szerezték meg a maratonhajtás versenyszámban. Most Dobrovitz József (125,80) végzett a második helyen, a harmadik ifj. Dobrovtiz József lett (126,47).

Az összetett versenyben az egyesfogatoknál jelenleg Kecskeméti László, a kettesfogatoknál Lázár Vilmos, a négyeseknél Lázár Zoltán vezet Fábiánsebestyénben.

Írta: Cseh-Lakos HOZZÁSZÓLOK

Facebook hozzászólások

Leave a Reply