Warning: Declaration of ThemeSwitcherWidget::update($new_instance) should be compatible with WP_Widget::update($new_instance, $old_instance) in /chroot/home/makework/fogatverseny.hu/html/wp-content/plugins/theme-switcher/theme-switcher.php on line 0 FOGATVERSENY » Blog Archive » Magyar győzelem az egyesfogatoknál

Kecskeméti LászlóAz akadályhajtást és az összetett versenyt is magyar hajtó, Kecskeméti László nyerte az egyesfogatoknál, így az első eredményhirdetésnél a magyar himnusz szólalhatott meg a fábiánsebestyéni Kinizsi Parkban.

Az akadályhajtás mai versenyét Kecskeméti László nyerte, megelőzve a szintén magyar Farkas Józsefet és Kovács Imrét (ROU). Az összetett versenyben szintén a magyar Kecskeméti László győzedelmeskedett (154,44), másodikként a román színekben versenyző Kovács Imre (166,64), harmadikként a szintén magyar Nyúl Katalin (174,69) zárta a versenyt.
A póni egyesfogatoknál Cristiano Cividini teljesített az akadályhajtást, a póni ketteseknél első helyezett lett Karl Cvörnjek (AUT), második Kovács Zsófia (HUN). Összetettben is ez a végső sorrend alakult ki, Karl Cvörnkejk 161,12, Kovács Zsófia 164,96 hibaponttal zárt.
A 2*-os póni kettesfogatoknál Mezei Zsolt teljesítette az akadályhajtást, összetettben pedig 197,34 hibaponttal zárt.

Írta: Cseh-Lakos HOZZÁSZÓLOK

Facebook hozzászólások

Leave a Reply