Warning: Declaration of ThemeSwitcherWidget::update($new_instance) should be compatible with WP_Widget::update($new_instance, $old_instance) in /chroot/home/makework/fogatverseny.hu/html/wp-content/plugins/theme-switcher/theme-switcher.php on line 0 Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/makework/fogatverseny.hu/html/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167 FOGATVERSENY » Blog Archive » Összefogott a térség
13169929_599997880159381_1553579084_oAz idei verseny szervezését – a tavaly szeptemberi világbajnoksághoz hasonlóan – az Észak-Csongrád megyei települések is magukénak érzik, így idén 22 település csatlakozott a rendezvény megvalósításához. A települések az előkészítő munkában (tereprendezés, fűnyírás, takarítás), a kellékek kölcsönzésében (sátrak, padok, technikai eszközök), a maraton akadályok díszítésében, festésében, a verseny rendjének biztosításában, az önkéntesek étkeztetésében, a konyhai kisegítő munkában, a mentő, az orvosi ügyelet, a tűzoltó szolgálat biztosításában, a szakmai stáb szállításában jut érvényre, de a Mezőhegyesi Állami Ménes is segítséget nyújtott is partnerséget ajánlott.
A négynapos rendezvény zökkenőmentes lebonyolításában a szakmai közreműködőkön túl önkéntes segítőkre is szükség mutatkozott. 100 fő kapott feladatot és segít például az írnokoknak, a beengedő bírónak, a versenyirodának. A maratonhajtás igényli a legnagyobb létszámú szakmai stábot. Rendkívül fontos a maratonszolgálat szerepe, nélkülük nem lehet megrendezni ezt a versenyszámot. A 8 akadályban közel 50 fő segítőre van szükség, akiknek tevékenységét a Kinizsi 2000 Zrt. munkatársai teszik teljessé.
Írta: Cseh-Lakos HOZZÁSZÓLOK

Facebook hozzászólások

Leave a Reply