Warning: Declaration of ThemeSwitcherWidget::update($new_instance) should be compatible with WP_Widget::update($new_instance, $old_instance) in /chroot/home/makework/fogatverseny.hu/html/wp-content/plugins/theme-switcher/theme-switcher.php on line 0 FOGATVERSENY » Blog Archive » Holnap érkezik Fintha Gábor pályaépítő
 
Vasárnap érkezik Fábiánsebestyénbe a nemzetközi pályaépítő, Fintha Gábor, akinek az irányításával megkezdődik a pályaépítés, az akadályok útvonalának kijelölése. A maratonhajtó pályán kijelöli Fintha Gábor a maratonhajtás szakaszait, tehát megtörténik az alapútvonal megtervezése.
Az akadályokban azonban csak a verseny előtti napon helyezik el a kapukat jelző betűket, tehát csak akkor válik mindenki számára világossá a pontos pályarajz.
Az idei évben is – a korábbiaktól eltérően – 8 maratonakadályban mutatják meg tudásukat és felkészültséget a négyesfogatok, a többiek pedig 7 akadályban. A négyes- és kettesfogatok számára a fábiánsebestyéni pálya is egyfajta erőpróbát jelent az idei lipicai világbajnokságra és a göteborgi Európa-bajnokságra.

 
Kép: Vida-Szűcs István
Írta: Cseh-Lakos HOZZÁSZÓLOK

Facebook hozzászólások

Leave a Reply