Warning: Declaration of ThemeSwitcherWidget::update($new_instance) should be compatible with WP_Widget::update($new_instance, $old_instance) in /chroot/home/makework/fogatverseny.hu/html/wp-content/plugins/theme-switcher/theme-switcher.php on line 0 FOGATVERSENY » Blog Archive » Külföldi szakemberek is segítik a verseny lebonyolítását a Kinizsi Parkban
 
Tíz ország hatvan versenyzője hét kategóriában méri
össze tudását a csütörtökön kezdődő fábinsebestyéni nemzetközi fogathajtó versenyen. A versenybíróság és a technikai kiküldöttek is Európa számos országából érkeztek. A versenybíróság elnöke a spanyol Joaquin Medina Garcia, de a tagok között német, svéd, a technikai kiküldöttek között francia szakember is jelen lesz, a fő steward pedig osztrák.
 
A CAIO4* és a CAI2*- Póni kategóriákban a zsűri tagja dr. Fejér Barna (HUN), Elimar Thunert (GER),  Jan-Erik Palsson (SWE), a CAI2*- Póni kategóriákban dr. Fejér Barna (HUN), Elimar Thunert (GER), Jan-Erik Palsson (SWE). A CAI2*- Nagyló kategóriákban dr. Fejér Barna (HUN), Elimar Thunert (GER) és dr. Kelemen Atilla (ROU) a versenybíróság tagjai.
 
A technikai kiküldött (CAIO4* és CAI2*-nagyló) kategóriában Pierre Cazas (FRA). Ttechnikai kiküldött a CAI2*-póni kategóriában Mitykó Zsuzsi (HUN), a fő steward Frank Spadinger (AUT).
Kép: Vida-Szűcs István
Írta: Cseh-Lakos HOZZÁSZÓLOK

Facebook hozzászólások

Leave a Reply