Warning: Declaration of ThemeSwitcherWidget::update($new_instance) should be compatible with WP_Widget::update($new_instance, $old_instance) in /chroot/home/makework/fogatverseny.hu/html/wp-content/plugins/theme-switcher/theme-switcher.php on line 0 FOGATVERSENY » Blog Archive » Különdíj a legjobbaknak a maratonakadályokban
 
Hétfőtől indul a hivatalos program Fábiánsebestyénben, ahol
május 1-én reggel 8 órakor megnyílnak az istállók kapui. Csütörtökön és pénteken díjhajtást, szombaton maratonhajtást, vasárnap akadályhajtást láthatnak a Kinizsi Parkba látogatók. A Szervező Bizottság a maratonhajtás versenyszámra külön 2100€-s pénzdíjat is felajánlott.
 
A leglátványosabb versenyszámban kategóriánként az előre kijelölt akadályokban a legjobb eredményt elérő, a maratonhajtás versenyszámot kizárás, feladás, visszalépés nélkül teljesítő versenyzők számára akadályonként 300€-s díjat ajánlottak fel. A 2*-os egyesfogatoknál kettő, a 2*-os kettesfogatok három, a CAIO4* négyesfogatoknál két akadályban díjazzák a legjobbakat.
 
A hivatalos program részeként május 3-án, szerdán 16 órától technikai értekezletet rendeznek, 16 óra 45 perctől pedig sor kerül a maratonpálya bemutatóra. A verseny május 4-én, csütörtökön kezdődik 14 órától a díjhajtás versenyszámmal, de aznap reggel 8 órától sor kerül az első állatorvosi szemlére is. Pénteken szintén díjhajtás szerepel a programban 8 óra 30 perctől. Szombaton a maratonhajtásé a főszerep, a fogatokat 6 percenként indítják majd a pályán. 20 órától eredményhirdetésre kerül sor, míg vasárnap 7 óra 30 perctől pályabemutató, 9 órától pedig a záró versenyszám, az akadályhajtás lesz látható, melyet az ünnepélyes eredményhirdetés követ.
 
Fotó: Vida-Szűcs István
Írta: Cseh-Lakos HOZZÁSZÓLOK

Facebook hozzászólások

Leave a Reply