Warning: Declaration of ThemeSwitcherWidget::update($new_instance) should be compatible with WP_Widget::update($new_instance, $old_instance) in /chroot/home/makework/fogatverseny.hu/html/wp-content/plugins/theme-switcher/theme-switcher.php on line 0 FOGATVERSENY » Blog Archive » Az állatorvosival kezdődik a nemzetközi fogathajtó verseny – Az esőre is felkészültek

Az első állatorvosi szemlével 2 felvezetési sorban megkezdődik 8 órától a hivatalos program a fábiánsebestyéni Kinizsi Parkban, ahol május 4. és 7. között kerül sor a 35. Fábiánsebestyéni Nemzetközi Fogatversenyre. 11 órától szövetségi kapitányi megbeszélést tartanak,majd a sorsolásra (CAI2*-H2, CAIO4*-H4 WCupQ) kerül sor. A versenyzők 14 órától kezdik meg a versenyt a díjhajtó négyszögben, csütörtökön a CAI2*-P1, P2, P4, H1, H4 fogatok díjhajtását láthatják a Kinizsi Parkba látogatók.
A versenyzők felkészültek az esetleges esős időjárásra is, a nézők számára sátrakat állítottak fel a pálya mellett, hogy eső esetén is zavartalanul nézhessék a versenyt. Szintén a nézőket több száz fős lelátó is várja.
Fábiánsebestyénben jelenleg nem esik, a nézőtérhez vezető utak és a pálya jó állapotúak.

Írta: Cseh-Lakos HOZZÁSZÓLOK

Facebook hozzászólások

Leave a Reply