Warning: Declaration of ThemeSwitcherWidget::update($new_instance) should be compatible with WP_Widget::update($new_instance, $old_instance) in /chroot/home/makework/fogatverseny.hu/html/wp-content/plugins/theme-switcher/theme-switcher.php on line 0 FOGATVERSENY » Blog Archive » Bebe lesz a sztárvendég – 14 év alatt ingyenes a belépés
 
A 35. Fábiánsebestyéni Nemzetközi Fogatverseny sztárvendége a szentesi születésű Bebe, azaz Abebe Dániel lesz. A Back II Black zenekar egykori frontembere szombat este lép fel a Kinizsi Park színpadán.
 
Az igazi családi programnak ígérkező rendezvény részeként szombaton és vasárnap a kiegészítő programok között térítésmentesen dodzsemezhetnek és kipróbálhatják a kisvasutat is a gyerekek, a 14. életévüket még be nem töltött gyerekek számára a belépés is térítésmentes csütörtöktől vasárnapig a Kinizsi Parkban. A felnőttek csütörtökön és pénteken léphetnek be díjmentesen a fogathajtó verseny rendezvényhelyszínére, szombaton és vasárnap pedig csupán egy jelképes összegű, 1000 forintos napi belépőnek a megvásárlása szükséges. A rendezvény ideje alatt őrzött fizető (700 ft/nap) parkolók állnak a Kinizsi Parkba látogatók rendelkezésére. Mindezek mellett pedig folyamatosan várja a vendégeket az Ízek utcája, hagyományos magyar kézműves termékekkel.
Írta: Cseh-Lakos HOZZÁSZÓLOK

Facebook hozzászólások

Leave a Reply