Warning: Declaration of ThemeSwitcherWidget::update($new_instance) should be compatible with WP_Widget::update($new_instance, $old_instance) in /chroot/home/makework/fogatverseny.hu/html/wp-content/plugins/theme-switcher/theme-switcher.php on line 0 FOGATVERSENY » Blog Archive » Csodálatos start, napos időjárás!

Harmincötödik alkalommal ad Fábiánsebestyén otthont a nemzetközi fogathajtó versenynek május 4. és 7. között. 10 nemzet 60 fogathajtója versenyez 7 kategóriában a négynapos versenyen, melynek első napján díjhajtásban 13 fogat szerepelt.

Az egyesfogatoknál (2*) Kun Andrea (61,87) nyert, megelőzve a görög Zampouris Alexandros-t, aki egyik fogatával a második (67,26), másik fogatával a harmadik helyet szerezte meg (77,93).

A pony egyesfogat 2* kategóriában a magyar Genzwein Marina nyert (59,10), a szintén magyar Gáspár Szilvia (66,57) a második helyet szerezte meg a díjhajtásban, harmadikként Mátyás Márton (75,47) zárt.

A póni kettesfogat 2* kategóriában az osztrák Karl Cvörnjek (47,72) nyert, és a második helyet is ő szerezte meg (53,27) másik fogatával.

A póni négyesfogat 2* kategóriában a legjobbnak Jámbor Vilmos (49,73) bizonyult, másodikként Rohr Máté (62,83) fejezte be a díjhajtást.

A négyesfogat 2* kategóriában Szabó Lajos 78,70-el fejezte be a csütörtöki díjhajtását.

Pénteken szintén díjhajtás szerepel a programban, a verseny reggel 8 óra 30 perckor indul Fábiánsebestyénben. A díjhajtó négyszögben a kettesfogatok és a CAIO4*-os, FEI Világkupára minősítő kategóriában versenyző négyesfogatok lesznek láthatók.

Írta: Cseh-Lakos HOZZÁSZÓLOK

Facebook hozzászólások

Leave a Reply