Warning: Declaration of ThemeSwitcherWidget::update($new_instance) should be compatible with WP_Widget::update($new_instance, $old_instance) in /chroot/home/makework/fogatverseny.hu/html/wp-content/plugins/theme-switcher/theme-switcher.php on line 0 FOGATVERSENY » Blog Archive » Dupláztak a Lázárok – Lázár Zoltán nyert a négyeseknél
A nyolcszoros világbajnok Lázár Zoltán (43,18) nyerte a négyesfogathajtók díjhajtó versenyét a 35. Fábiánsebestyéni Nemzetközi Fogatversenyen pénteken. A Kinizsi Parkban a második helyezést is magyar hajtó, a világbajnok Dobrovitz József (47.55) hozta el az első versenyszámban, míg harmadikként Móró Lajos zárt (49.67). Így három hajtó is a dobogón végzett a négyesfogathajtó kategóriában.
A holland hajtólegenda fia, Bram Chardon (49.97) a díjhajtásban lecsúszott a dobogóról, de eredménye a szintén magyar világbajnoknál jobbnak bizonyult, hiszen ifj. Dobrovitz József (52.86) az ötödik helyet tudta megszerezni a nemzetközi verseny első versenyszámában.
Szombaton a leglátványosabb versenyszámmal, a maratonhajtással folytatódik a 35. Fábiánsebestyéni Nemzetközi Fogatverseny a Kinizsi Parkban.
Írta: Cseh-Lakos HOZZÁSZÓLOK

Facebook hozzászólások

Leave a Reply