Warning: Declaration of ThemeSwitcherWidget::update($new_instance) should be compatible with WP_Widget::update($new_instance, $old_instance) in /chroot/home/makework/fogatverseny.hu/html/wp-content/plugins/theme-switcher/theme-switcher.php on line 0 FOGATVERSENY » Blog Archive » Egyéb programokkal is készül a Kinizsi Park – 14 év alatt ingyenes!

A Kinizsi Parkban már napok óta szorgos kezek végzik az utolsó simításokat, hogy a megszokott ünnepi díszben fogadják az érdeklődőket 3 nap múlva, csütörtökön.
A szervezők nemcsak a lovak kényelméről gondoskodnak és a verseny biztonságos lebonyolításához szükséges technikai feltételek megteremtésén dolgoznak, hanem létrehozzák az egyéb programokhoz szükséges feltételek is. Már felépült az Ízek utcája, ahol kisebbek és nagyobbak egyaránt találnak majd kedvükre való portékákat a négynapos verseny ideje alatt. A vásári forgatag a hungarikumok köré szerveződik, ahol hagyományos magyar termékeket kínálnak majd a Kinizsi Parkba látogatóknak. A gyerekek számára külön játékokkal is készülnek a szervezők, de újdonság az is, hogy a 14. életévüket még be nem töltöttek térítésmentesen léphetnek be a rendezvényre.

Fotó: Vida-Szűcs István

Írta: Cseh-Lakos HOZZÁSZÓLOK

Facebook hozzászólások

Leave a Reply