Warning: Declaration of ThemeSwitcherWidget::update($new_instance) should be compatible with WP_Widget::update($new_instance, $old_instance) in /chroot/home/makework/fogatverseny.hu/html/wp-content/plugins/theme-switcher/theme-switcher.php on line 0 Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/makework/fogatverseny.hu/html/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167 FOGATVERSENY » Blog Archive » Egyéni és csapat magyar győzelem a négyeseknél
Összetettben a 4* négyesfogathajtók versenyét a nyolcszoros magyar világbajnok Lázár Zoltán (166,85) nyerte a 35. Fábiánsebestyéni Nemzetközi Fogatversenyen. A második helyezett a svájci FEI Fedeles Világkupa ezüstérmes Jérome Voutaz (180,20), a harmadik a holland Bram Chardon (181,04) lett.
 
A mai eredmények tükrében a magyarok nyerték az összetett csapatversenyt a nemzetközi fogathajtóversenyen a négyeseknél, hiszen Dobrovitz József, ifj. Dobrovitz József és Lázár Zoltán összesített pontszáma 344,04 lett. A második helyezett Csehország (403,98), a harmadik Hollandia (412,14) csapata lett.
 
A vasárnapi akadályhajtást a négyesfogathajtók mezőnyében a cseh Jiri Nesvacil Jr. nyerte meg, alapidőn belül hibátlan hajtással, míg másodikként végzett Lázár Zoltán (1,23), a harmadik helyen pedig a svájci Jérome Voutaz (3,00) fejezte be a versenyszámot.
A 2* négyesfogathajtó kategóriában Szabó Lajos 37,59-cel teljesítette az akadályhajtást, így összetettben 315,43-mal zárta a versenyt.
Írta: Cseh-Lakos HOZZÁSZÓLOK

Facebook hozzászólások

Leave a Reply