Warning: Declaration of ThemeSwitcherWidget::update($new_instance) should be compatible with WP_Widget::update($new_instance, $old_instance) in /chroot/home/makework/fogatverseny.hu/html/wp-content/plugins/theme-switcher/theme-switcher.php on line 0 Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/makework/fogatverseny.hu/html/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167 FOGATVERSENY » Blog Archive » Eredményt hirdettek a póni fogatoknál

A vasárnapi záró versenyszámot, az akadályhajtást magyar hajtó, Genzwein Marina (14,36) nyerte a póni egyesfogatoknál, s ezzel az összetett versenyben is ő lett a kategória győztese a 35. Fábiánsebestyéni Nemzetközi Fogatversenyen. A póni egyesfogatoknál az akadályhajtásban a második  helyezett Gáspár Szilvia (19,65) lett.

Az összetett versenyben  a legjobbnak a póni egyeseknél Genzwein Marina (186,40) bizonyult, másodikként Gáspár Szilvia (189,13).

A póni kettesfogathajtók versenyében az akadályhajtásban a legjobb eredményt az osztrák Karl Cvörnjek (4,84) érte el egyik fogatával, míg másik fogatával a harmadik helyezést szerezte meg (9,62). A második legjobb hajtó a versenyszámban a magyar Lehocz Dávid (9,61) lett.

A póni kettesfogathajtók összetett versenyében az első és a második helyet az osztrák hajtó, Karl Cvörnjek (156,08;157,58) szerezte meg, míg a magyar Lehocz Dávid a harmadik helyezést tudhatja magáénak az összetett versenyben.

A póni négyesfogathajtóknál az akadályhajtást vasárnap a magyar Rohr Máté (3,58) nyerte el, megelőzve Jámbor Vilmost, aki vasárnap 9,39-cel zárt.

Az összetett végeredményben azonban a győztes a három versenyszám eredményei alapján a póni négyesfogathajtóknál Jámbor Vilmos lett az első (176,18), míg másodikként Rohr Máté (186,72) fejezte be a versenyt a Kinizsi Parkban.

Írta: Cseh-Lakos HOZZÁSZÓLOK

Facebook hozzászólások

Leave a Reply