Warning: Declaration of ThemeSwitcherWidget::update($new_instance) should be compatible with WP_Widget::update($new_instance, $old_instance) in /chroot/home/makework/fogatverseny.hu/html/wp-content/plugins/theme-switcher/theme-switcher.php on line 0 FOGATVERSENY » Blog Archive » Fábiánsebestyén fent van a világ sporttérképén
Nagyon színvonalas létesítményben rendezik meg a 35. Fábiánsebestyéni Nemzetközi Fogathajtó Versenyt Dr. Nagy István parlamenti államtitkár, miniszterhelyettes szerint, aki hangsúlyozta, hogy nagyon színvonalas a rendezvény is, hiszen nem véletlen, hogy ennyi országból ilyen sok versenyző eljön Fábiánsebestyénbe és fontosnak tartja a világkupán való szereplést.
Dr. Nagy István kijelentette, hogy Fábiánsebestyén fent van a világ sporttérképén, amelyhez csak gratulálni tud. – Lovas nemzetnek tarjuk magunkat, így nagy szégyen lenne, ha a kormány nem támogatná kiemelten a lovassportot. A magyar kormány az elmúlt időszakban is óriásberuházásokat hajtott végre ezen a területen, amelyek több milliárdos beruházást jelent. Az ilyen beruházások és az, hogy a gyerekeket iskolai keretek között szeretnénk megismertetni a lovassporttal, hogy a sérült gyerekek rehabilitációjában hogyan tud segíteni társként a ló, ezek csodálatos eredmények és szükségesek. Az egykori vándorló népből a lóval élő nép tettük, s ehhez meg kell találni a 21. századi lehetőségeket is – tette hozzá.
 
Fotó: Vida-Szűcs István
Írta: Cseh-Lakos HOZZÁSZÓLOK

Facebook hozzászólások

Leave a Reply