Warning: Declaration of ThemeSwitcherWidget::update($new_instance) should be compatible with WP_Widget::update($new_instance, $old_instance) in /chroot/home/makework/fogatverseny.hu/html/wp-content/plugins/theme-switcher/theme-switcher.php on line 0 Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/makework/fogatverseny.hu/html/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167 FOGATVERSENY » Blog Archive » Lázár Vilmos: Sok a teendő az akadályhajtás előtt
A kettesfogatoknál összetettben az élen álló tizenegyszeres világbajnok Lázár Vilmos nagyon élvezte a maratonhajtást, annak ellenére, hogy fogatának nem ez a versenyszám az erőssége. Értékelése szerint ennek ellenére jól teljesítettek lovai, kondiban voltak, fizikálisan jól fel lettek készítve.
– Nagyon hideg volt a tél és későn tudtuk elkezdeni a munkát, de rendszeresen dolgoztunk a lovakkal, s úgy látszik, hogy a maratonhajtás szempontjából jól sikerült a felkészülés. Tartottam a mezőny elejével a versenyt, s ez örömteli – részletezte Lázár Vilmos hozzátéve, hogy problémát okozott az előző napi esőzés, s a talajkörülmények figyelembe vételével kell értékelni a szombati maratonhajtást. Szombat este aztán időben feküdt a tizenegyszeres világbajnok, majd korán kelt, hiszen vasárnap már 7 óra 30 perckor a pályabemutatón láthatta a közönség. Ezek után – a versenyig – hátra van még a lovak lejártatása, majd a bemelegítés, hiszen a vasárnapi akadályhajtás véleménye szerint egy nagyobb erőpróba lesz, nemcsak a lovak, hanem az ő számára is. – Van egy kis előnyöm, de nem ezzel foglalkozom, hiszen a fábiánsebestyéni nemzetközi verseny része a felkészülésnek, s az itteni hibákból is tanulhatunk.
Írta: Cseh-Lakos HOZZÁSZÓLOK

Facebook hozzászólások

Leave a Reply