Warning: Declaration of ThemeSwitcherWidget::update($new_instance) should be compatible with WP_Widget::update($new_instance, $old_instance) in /chroot/home/makework/fogatverseny.hu/html/wp-content/plugins/theme-switcher/theme-switcher.php on line 0 FOGATVERSENY » Blog Archive » Megérkeztek a Dobrovitzok – Magyarországon a vezetőbíró

Kedden este megérkezett a Dobrovitz Team is Fábiánsebestyénbe. A magyar világbajnok Dobrovitz József, és fia, a szintén világbajnok ifj. Dobrovtiz József lószállítója 16 óra után indult el Vecséről. A lovak jól viselték az utazást, lezajlott a lovak elhelyezése is.

Szintén a verseny helyszínén van már a CAIO4* és CAI2*-nagyló kategóriák technikai kiküldöttje, a francia Pierre Cazas, és megkezdte a munkát a Kinizsi Parkban. Kedden késő este megérkezett a vezetőbíró, a spanyol Joaquin Medina Garcia, akinek repülőgépe már leszállt Ferihegyen. Szerda délelőtt a vezetőbíró és a technikai delegáltak megkezdik a maratonhajtás szakaszainak és akadályainak átvételét, csak ezután válik nyitottá a pálya a versenyzők számára.

Eddig a fogatok kicsivel több mint fele érkezett meg a nemzetközi verseny helyszínére. A szervezőknek összesen körülbelül 200 ló elhelyezésérről kell gondoskodnia a nemzetközi versenyen.

Írta: Cseh-Lakos HOZZÁSZÓLOK

Facebook hozzászólások

Leave a Reply