Warning: Declaration of ThemeSwitcherWidget::update($new_instance) should be compatible with WP_Widget::update($new_instance, $old_instance) in /chroot/home/makework/fogatverseny.hu/html/wp-content/plugins/theme-switcher/theme-switcher.php on line 0 Warning: Use of undefined constant who_is_online_widget_register - assumed 'who_is_online_widget_register' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /chroot/home/makework/fogatverseny.hu/html/wp-content/plugins/who-is-online/who-is-online.php on line 167 FOGATVERSENY » Felhívás

Tisztelt Partnerünk!


Tisztelettel meghívjuk Önt, hogy kézművesként vegyen részt a 2015. szeptember 09-13. között megrendezésre kerülő Kettesfogathajtó Világbajnokságon Fábiánsebestyénben.

A kézműves kirakodóvásár lovas rendezvényeink egyik folyamatos kísérője, ahol a legkülönbözőbb hagyományos magyar szakmák kínálják portékáikat. A kirakodóvásárral párhuzamosan tartjuk az „Ízek Utcája” kiállítást, ahol a kiváló magyar élelmiszert gyártók állítják ki termékeiket, amelyeket a nagyszámú közönség kóstolhatja és vásárolhatja meg.

A Kettesfogathajtó Világbajnokságra az előrejelzések szerint minden eddiginél nagyobb számú versenyző és látogató jön el.

Kérjük, hogy részvételi szándékáról mihamarabb jelezzen vissza az iroda@kinizsizrt.hu címre, mivel az árusítóhelyek száma véges és az érdeklődés fokozott.

Tisztelettel:

Farkas Sándor
a Kettesfogathajtó Világbajnokság Szervező Bizottságának elnöke

Letöltés

Facebook hozzászólások

Leave a Reply